AMPOSDRU informează beneficiarii că începând de miercuri, 01.08.2012  va rambursa contravaloarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile efectuate de beneficiari (mai puţin societăţi comerciale) în conformitate cu cererile de rambursare depuse. Totodată, AMPOSDRU urmează să plătească şi contribuţia de la bugetul de stat aferentă cererilor de rambursare reverificate în conformitate cu Instrucţiunea 61.

Informare
AMPOSDRU anunță începerea plăților

Începând de miercuri, 01.08.2012 Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AMPOSDRU) va rambursa contravaloarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile efectuate de beneficiari (mai puțin societăți comerciale) în conformitate cu cererile de rambursare depuse. Totodată, AMPOSDRU urmează să plătească și contribuția de la bugetul de stat aferentă cererilor de rambursare reverificate în conformitate cu Instrucțiunea 61.
Rambursarea contravalorii TVA va fi efectuată în ordinea înregistrării cererilor de rambursare în registrul AMPOSDRU.
În ceea ce privește societățile comerciale, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale prin AMPOSDRU și Ministerul Afacerilor Europene au demarat o procedură de modificare a cadrului legal pentru reglementarea modalităților de rambursare a TVA-ului către societățile comerciale.
Termenul în care se vor finaliza aceste plăți este de 17.08.2012. AMPOSDRU va efectua aproximativ 1.400 plăți pentru rambursarea TVA și aproximativ 600 de plăți aferente bugetulului de stat.

Sursa fseromania.ro