AMPOSDRU publică informarea referitoare la retragerea temporară, de pe site-ul www.http://www.fseromania.ro, a Registrului unic al cererilor de rambursare, de restituire a TVA şi al cererilor de prefinanţare.

Informare de presă

AMPOSDRU retrage temporar Registrul unic al cererilor de rambursare, de restituire a TVA si al cererilor de  prefinantare
Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AMPOSDRU) a decis retragerea temporară, de pe site-ul www.http://www.fseromania.ro, a Registrului unic al cererilor de rambursare, de restituire a TVA si al cererilor de prefinanŃare. Această decizie a fost luată în urma publicării instrucțiunii 61/26.06.2012, conform căreia Autoritatea de Management va efectua plățile către beneficiari în următoarele condiții:

  • Dacă este prima cerere de rambursare aferentă proiectului respectiv;
  • Dacă este o cerere de rambursare finală;
  • Dacă gradul de risc asociat proiectului, pe baza căruia au fost efectuate verificările respectivei cereri este C.

Registrul unic al cererilor de rambursare, de restituire a TVA si al cererilor de prefinantare urmează să fie actualizat conform noii instrucțiuni. Până la republicarea Registrului, site-ul www.http://www.fseromania.ro va găzdui o secțiune specială în care vor fi publicate plățile făcute cu respectarea prevederilor instrucțiunii 61/26.06.2012.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la: tel. +40 21 315 02 14 sau pe adresa de e-mail posdru@fseromania.ro.

 

Sursa fseromania.ro