AMPOSDRU publica lista cererilor de finantare aprobate pentru cererea de propuneri de proiecte nr. 176 “Romania Start-Up” (DMI 3.1).

În cursul zilei de 02.02.2015, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse în faza B si solicitantii cererilor de finantare aprobate vor primi scrisoarea de informare. Solicitantii ale caror cereri de finantare nu primesc scrisoare de informare vor contacta AMPOSDRU la adresa evaluare176.posdru@fonduri-ue.ro

Solicitantii ale caror proiecte au fost respinse pot contesta decizia de respingere. Contestatia se poate depune personal în zilele lucratoare sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura MFE AMPOSDRU, Tower Center, Bulevardul Ion Mihalache, nr.15-17, Sector 1, Bucuresti. Pentru contestatiile depuse personal, data limita de înregistrare a documentului la registratura AMPOSDRU este joi, 05 februarie 2015, ora 16.00. Pentru contestatiile transmise prin posta sau prin curier, data limita de transmitere este joi, 05 februarie 2015, ora 16.00.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene