AMPOSDRU publica spre consultare instructiunea privind reglementarea si clarificarea modalitatii de interpretare a bugetului detaliat. Observatiile vor fi primite pana luni 18.08.2014 la adresa consultare.buget@fonduri-ue.ro.

[…] Art.1

Avand in vedere prevederile art.11 din contractul de finantare si anexa 2 Bugetul detaliat al proiectului, acesta din urma va fi executat de catre beneficiari si verificat de catre personalul AMPOSDRU/OI/OIR dupa cum urmeaza:

In situatia modificarilor în limita a 10% survenite intre capitolele bugetare, asa cum sunt ele denumite mai sus, cu excepţia cheltuielilor de tip FEDR şi a Cheltuielilor generale de administraţie, Beneficiarul are obligatia de a Notifica in scris AM/OI, în conformitate cu prevederile contractului de finanţare.

In situatia modificarilor peste 10% survenite intre capitolele bugetare, asa cum sunt ele denumite mai sus, precum şi în cazul modificării cheltuielilor de tip FEDR şi a Cheltuielilor generale de administraţie, inclusiv în cazul în care sumele nu depăşesc limita a 10% între capitole bugetare, Beneficiarul a re obligatia de a solicita incheierea unui act aditional, in conformitate cu prevederile contractului de finantare. …. citeste mai departe

Sursa fonduri-ue.ro