DG AMPOSDRU anunţă începerea seriei de campanii regionale ”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare si incluziune socială din România” şi publică următorul comunicat de presă.

Data: 07.09.2012

COMUNICAT DE PRESĂ

Campaniile ”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare și incluziune socială din România” debutează în regiunea Sud-Vest Oltenia Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AM POSDRU) anuntă începerea seriei de campanii regionale ”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare și incluziune socială din România”.
Campaniile regionale debutează luni, 10 septembrie 2012, la Craiova, printr-un eveniment care are ca obiectiv principal asigurarea unei publicităti adecvate, complete si eficiente cu privire la implementarea POSDRU în regiunea Sud-Vest Oltenia. Aceasta se adresează beneficiarilor, potentialilor beneficiari, precum si altor actori interesati: administratia publică locală si centrală, asociatii din administratia publică, asociatii de dezvoltare intercomunitară, mediul academic, ONG-uri, massmedia si alte entităti.
”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare și incluziune socială din România”, regiunea Sud-Vest Oltenia se va desfășura în perioada 10- 11 septembrie 2012 și sunt așteptați să ia parte domnul Cristian Ababei, director general AMPOSDRU, precum si reprezentanți ai OIR POSDRU Sud-Vest Oltenia, OI POSDRU CNDIPT, OI POSDRU MECTS, OI POSDRU ANOFM.
Evenimentul va asigura cadrul necesar pentru prezentări si dezbateri interactive, prin prezentarea de spoturi si filme publicitare, popularizarea proiectelor de succes, dar si discutarea dificultătilor întâmpinate în procesul de implementare a proiectelor si a modalitătilor în care acestea pot fi solutionate. Principalele teme de pe agenda ”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare și incluziune socială din România”, regiunea Sud-Vest-Oltenia sunt stadiul actual al implementării POSDRU, lecții învățate în procesul de implementare, precum și asigurarea identității vizuale.
Pentru informatii suplimentare ne puteŃi contacta la: tel. +40 21 315 02 14 sau pe adresa de e-mail posdru@fseromania.ro.

…. sursa fseromania