DG AMPOSDRU doreşte să vină în sprijinul beneficiarilor POSDRU, publicând următorul comunicat şi pune la dispoziţie macheta, ce trebuie completată.

COMUNICAT

DG AMPOSDRU doreste sa vina in sprijinul beneficiarilor POSDRU, ale caror situatii financiare sunt afectate negativ de intarzierile inregistrate in rambursarea platilor din FSE.
In acest sens, DG AMPOSDRU adreseaza rugamintea tuturor beneficiarilor POSDRU de a completa macheta elaborata de Autoritatea de Management si de a o transmite la adresa de e-mail :  mihai.grecu[at]fseromania.ro, pana cel tarziu in data de 27.08.2012.
Macheta completata va contine informatii exclusiv privind sumele pe care beneficiarii POSDRU le au restante la bugetul de stat (urmare a neachitarii contributiilor aferente salariilor achitate in cadrul  proiectelor POSDRU) si penalitatile aferente acestora, calculate pana la data de 15.08.2012.
Macheta se va transmite atat in format editabil cat si scanat, cu semnatura reprezentantului legal al beneficiarului si stampila organizatiei.
Mentionam ca informatiile furnizate de beneficiari vor sta la baza elaborarii unui memoriu, pe care DG AMPOSDRU intentioneaza sa-l adreseze autoritatilor cu putere decizionala, in vederea deblocarii situatiei existente la nivelul beneficiarilor POSDRU.
Va multumim pentru colaborare, Echipa AM POSDRU

Sursa fseromania.ro