Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) implementează proiectul “Sprijin privind dezvoltarea/optimizarea unor module specifice sistemului informatic integrat SMIS2014+/MySMIS2014” – cod SMIS: 126444 – în vederea dezvoltării și menţinerii unui sistem informatic funcţional și eficient pentru implementarea fondurilor structurale și de coeziune.
Unul dintre obiectivele specifice ale proiectului este îmbunătăţirea capacităţii beneficiarilor fondurilor europene structurale și de investiţii în ceea ce privește utilizarea sistemului informatic integrat SMIS2014+/MySMIS2014.

Sesiunile de instruire sunt gratuite și se desfășoară on-line pe parcursul a 4 zile.

În acest context, pentru a participa la sesiunile de instruire, trebuie să completați Formularul de înscriere la instruire – MySMIS2014 Front Office. De asemenea, puteți distribui celor interesaţi link-ul Formularului de înscriere la instruire – MySMIS2014 Front Office.
Ulterior, vă vom contacta pe e-mail pentru comunicarea detaliilor.

Data limită înscriere nivel începător: 9 septembrie 2022

Completarea Formularului de înscriere la instruire – MySMIS2014 Front Office reprezintă acordul dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Sursa mfe.gov.ro