InscriereMySmis2014Pe site-ul www.fonduri-ue.ro a fost publicat formularul de inscriere, adresat persoanelor interesate in utilizarea aplicatiei MySmis2014, in vederea participarii la sesiunile de instruire pentru utilizarea aplicatiei MySMIS2014.

Pentru a putea accesa formularul, persoanele interesate vor fi nevoite sa se inregistreze si sa se autentifice prin crearea unui cont pe site-ul www.fonduri-ue.ro, sectiunea Contact. Ulterior vor completa formularul de inscriere selectand si regiunea unde doresc sa participe. Dupa inscriere, se va primi un email de raspuns automat in care se va preciza pozitia ocupata la momentul inscrierii.

Formularul de inscriere de pe site-ul www.fonduri-ue.ro va permite inregistrarea in perioada 8-15 octombrie 2015.

”Prin completarea formularului de înscriere care va fi deschis pe site-ul nostru, www.fonduri-ue.ro, cei care doresc să depună proiecte se vor putea înscrie pentru a obține accesul în MySMIS2014 și pentru a fi instruiți în utilizarea acestui sistem electronic prin care vizăm să se depună de acum înainte toate proiectele aferente perioadei 2014-2020. Utilizarea acestui portal ne va ajuta să reducem gradul de eroare la completarea documentației și timpul petrecut cu verificarea corelațiilor, deoarece un solicitant nu va putea depune documente cu erori – validarea depunerii se face doar dacă toate câmpurile sunt completate corect, iar corelațiile se fac automat. Și pentru beneficiari și pentru noi, acest lucru se traduce printr-un termen mai scurt de procesare a documentelor și implicit de răspuns” precizează Dragoş Iorga, directorul general al Direcţiei Generale Programe Capital Uman.

Informatii detaliate: Deschiderea înregistrării pentru sesiuni de instruire în utilizarea MySMIS2014