Listă de întrebări frecvente privind proiectele finanţate prin POSDRU 2007- 2013 din Fondul Social European, gestionate de OIR POSDRU BucureştiIlfov

1. As dori sa stiu daca pana la sfarsitul anului viitor sau daca in anul viitor va fi deschisa vreunei linii de finantare in cadrul POSDRU.

Raspuns: Va recomandam sa consultati periodic site-urile www.fseromania.ro si www.oirbi.ro. In momentul in care se vor deschide noi linii de finantare, informatiile vor fi publicate pe site.

2. Cat timp trebuie pastrat contul de prefinantare dupa data de 30.09.2013?

Raspuns: Conturile deschise pe proiect pot fi inchise o data cu terminarea perioadei de implementare si incasarea sumelor reprezentand cheltuielile eferente ultimei cereri de rambursare.

3. Referitor la activitatea de promovare a proiectului prin distribuirea de materiale promotionale, asa cum este prevazut in Cererea de finantare, va rugam sa ne precizati care sunt documentele prin care se demonstreaza realizarea aceastei activitati (ex. mandat postal cu confirmare, lista persoane, date contact, etc.)?

Raspuns: Documentele prin care se demonstreaza realizarea activitatii de promovare a proiectului prin distribuirea de materiale promotionale, trebuie sa cuprinda lista persoanelor carora le-au fost distribuite aceste materiale si informatii despre acestea (nume, date contact), precum si semnatura.

Citeste mai departe ..