În perioada 26-28 septembrie 2023, OIR PECU București-Ilfov a fost prezent la evenimentul de instruire, organizat de Interreg Europe, la Lille, Franța.

Zilele de instruire ale proiectului Interreg Europe au adunat partenerii principali, managerii financiari și managerii de comunicare din cele 72 de proiecte aprobate în primul apel.

Evenimentul a avut o structură bine definită, cu fiecare zi focalizată pe un aspect specific al implementării proiectelor europene, cum ar fi raportarea financiară, raportarea activităților și rezultatelor, și instruirea în comunicare. Reprezentanții OIR PECU București-Ilfov au avut oportunitatea de a interacționa cu alți parteneri și manageri de proiect din întreaga Europă, ceea ce a contribuit la îmbogățirea experienței noastre și la schimbul de bune practici.

  • Prima zi (26 septembrie) s-a concentrat pe raportarea financiară. Instruirea a fost destinată partenerilor principali, managerilor financiari ai partenerilor principali și controlorilor proiectelor Interreg Europe.
  • A doua zi (27 septembrie) a fost dedicată raportării privind activitățile și rezultatele. Instruirea a fost destinată partenerilor principali ai proiectelor Interreg Europe.
  • A treia zi (28 septembrie) a fost dedicată comunicării. Instruirea a vizat partenerii principali și managerii de comunicare ai proiectelor Interreg Europe.

În plus, participanții au lucrat la dezvoltarea poveștilor proiectului și la construirea unei prezențe online atractive prin exerciții practice și discuții interactive și au împărtășit experiențele lor într-un “world café”.

”În calitate de OIR PECU București-Ilfov, suntem hotărâți să punem în aplicare cunoștințele și experiențele acumulate în cadrul acestui eveniment pentru a continua să gestionăm și să implementăm proiectele europene cu succes și să aducem beneficii comunității noastre.”

Pentru mai multe informații și actualizări despre proiectele noastre, vă invităm să urmăriți pagina noastră web și canalele noastre de social media.