Tu știi care este nivelul competențelor tale digitale? Daca ești angajat sau antreprenor în cadrul unui IMM, completează chestionarul de mai jos și descoperă-ți nivelul de cunoștințe digitale.

Activitatea face parte din proiectului 40Ready Interreg Europe « Întărirea capacității IMM-urilor de a se adapta la Revoluția Industrială 4.0» implementat de către OIR POSDRU BI. Proiectul este o punte de colaborare, o platformă pentru schimb de experiență si învățare comună intre 8 parteneri din 7 țări. Aceste țări sunt: Italia, Belgia, Finlanda, Polonia, Spania, Lituania și nu în ultimul rând, România. Țara noastră este reprezentată în cadrul proiectului de către Organismul Intermediar Regional pentru Programul Operațional Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane București-Ilfov (OIR POSDRU BI).

Detalii despre proiect: https://www.interregeurope.eu/40ready/

Rezultatele acestui sondaj coordonat de către Consiliul Național al IMM-urilor din România (CNIPMMR) in colaborare cu Factory 4.0, vor fi utilizate ca bază a fundamentării viitoarelor politici publice în ceea ce privește nevoile de instruire identificate în rândul angajaților IMM-urilor românești.

Mergi mai departe: https://lnkd.in/eNiYQqU